Ja ka vlejt shume E gezofshi banesen e re

Ja ka vlejt shume E gezofshi banesen e re

Ja ka vlejt shume😱 E gezofshi banesen e re

Historia e tij me te shti ne dhe per se gjalli

O Zot na fal kur ankohemi 😱

Qe 5 vite i pa levizeshem
Qe 5 vite po dergjem ne spital o Halil
Qe 5 vite skam qene ne shtepi
Qe 5 vite i kam plaget e hapura

E kam nenen e semur , e kam edhe nje vella, kurr shtepi tonen nuk kemi pasur, jemi me qira neper dyer te huaja

Vuaj nga semundjet e nga plaget, vuaj per nenen se nuk mundem ta shoh shpesh, nuk mundet me ardh me me vizituar sepse edhe ajo eshte e semur

Prekese, shume prekese, megjithate aj buzeqeshi
Buzeqeshi kur i tham se NE TA KEMI BLE NJE BANES

Enver Saliji me nenen dhe vellaun e tij nga Shkupi u be me banese te re

Perveç baneses aj tani kurohet dhe po sherohet fale nje vellau ketu nga Shkupi Irfan Buçi i cili ka marr persiper krejt shpenzimet per sherimin e tij

Bamires, o Bamires Zoti ju shperblefte

administrator

Related Articles