Kush E Thotë Këtë Lutje Në Mëngjes Apo Në Mbrëmje Dhe Nëse Vdesë Është Banor I Xhennetit

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhë Ahmed Kalaja i cili në vazhdim do të na flet për një Lutje për të cilën thotë se Kush e thotë këtë lutje në mëngjes apo në mbrëmje dhe nëse vdesë është banor i Xhennetit ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim për ta mësuar këtë lutje motra dhe vëllezër

About admin