LIVE: Shqiptaret per Shqiptaret emisioni i ri, ketu !

LIVE: Shqiptaret per Shqiptaret emisioni i ri, ketu !

Emisioni Shqiptarët për Shqiptarët sot në orën 21:00, emisioni që na bashkon për të bërë vepra humane, për të shtuar dashurine dhe respektin ndërmjet Shqiptarëve mes njëri-tjetrit, emisioni që sjell tek ju mesazhe për vlerën e familjes dhe për një rini të shëndoshë!

Emisioni Shqiptaret per Shqiptaret [34]

Emisioni Shqiptarët për Shqiptarët sot në orën 21:00, emisioni që na bashkon për të bërë vepra humane, për të shtuar dashurine dhe respektin ndërmjet Shqiptarëve mes njëri-tjetrit, emisioni që sjell tek ju mesazhe për vlerën e familjes dhe për një rini të shëndoshë! Shpërndajeni ju begatoftë i madhi Zot!

Posted by Elvis Naçi on E premte, 15 Shkurt 2019

administrator

Related Articles