Mbahet protesta në Drenas, “Po du mësues, jo përdhunues

Mbahet protesta në Drenas, “Po du mësues, jo përdhunues

Nën thirrjet “Po du msus jo përdhunus”, ka nisur protesta para shkollës “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Drenas. Protestës i janë bashkangjitur nxënës të shkollës së Drenasit, si dhe aktivistë nga qytetet e Kosovës. Protesta “Pro mësimit, jo përdhunimit”, më pas do të vazhdojë drejt stacionit policor të Drenasit. Protestës i janë bashkangjitur edhe disa mësimdhënës.

administrator

Related Articles