Nazmi Gjergjani ”Sa bukur iste përpara

Nazmi Gjergjani ”Sa bukur iste përpara

Sa bukur ishte përpara, Ilahi e veqant nga Nazmi Gjergjani.

Një ilahi që tregon për kohën e vjeter, e interpretuar me dashni nga

ilaisti Nazmi Gjergjani.
Kjo ilahi bën një krehasim të kohës së vjetër ku disa fjal nga ky tex jan,

Burra e gra rrishin veq, folshin të rit e ngojshin pleq.
Na tregon se si ka qen koha kurr ka pas respekt dhe dashni për të vjetrit,

njëkohsisht na tregon se si duhet që të jet besimtari i beses dhe fjales.
Besa, respekti, Jan vyrtyte ku ne si fe dhe komb i kem pas me vite.
Për mëshum kliko linkun.

 

administrator

Related Articles