Nëse Je Xhunub A Lejohet Me Hangër Dhe Me Pi?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhë Rafet Zaimi i cili në vazhdim do të na përgjigjet në lidhje me pyetjen se Nëse je xhunub a lejohet me hangër dhe me pi? ju ftojmë që të ndjekim videon në vazhdim për të mësuar përgjigjen e plotë reth kësaj pyetje.

About admin