O Zot i Madh, Rast shumë prekës në Shkup

Senad Ziberi vet i gjashti kishte ngel rrugeve sepse nuk kishte mundesi te paguante qiran

Na thret perfaqesuesi i jone ne Shkup dhe na informon dhe konfirmon rastin
Shkuam i gjetem ne nje vend pa asnje kusht

Femijet u detyruam te jau hjekim floket dhe ti veshim me rroba te reja
Folem edhe me nje mjek qe te kujdeset per ta sepse femijet kishin marr shume infeksione te ndryshme nga pa pastertia

Tani kjo familje jane ne banese te re dhe me te gjitha te mirat fale jush Bamires te dashur

Video me plote emocione do te behet publike sonte

Bamires Zoti kurr mos ju humbte

About Afrim Tepelena

Leave a Reply