O Zot o Zot E gezofshi banesen e re

O Zot o Zot E gezofshi banesen e re

O Zot o Zot – E gezofshi banesen e re

Jetimat e Ballkanit dhuruan nje banese ne Struge

Nazmi Latifi vet i gjashti nga Struga u be me banese te re
Ne kete familje e gjetem edhe Negjdetin 10 vjeçar i cili na beri me shume emocione si dhe na mori zemrat te gjitheve

Faleminderit Struga per pritjen dhe respektin e madh qe na bete, faleminderit edhe per ndihmen qe e dhate dhe gadishmerin per te qene pjese e donatoreve te Jetimat e Ballkanit

Pasha Zotin kjo familje e ka merituar shume, e pse, ne do ju leme ta vlersoni edhe ju kur do ta bejme publike videon me shume emocione diteve ne vazhdim

Bamires, lumit ju per vete dhe Zoti ju shperblefte

administrator

Related Articles