Pezullohen 3 Imamët e Mekës

Shejh Saleh Al Talibi, Sheikh Khalid Al Ghamdi dhe Sheikh Bandar Baleelah janë pezulluar nga pozicionet e tyre si Imam dhe Khateeb i Masjid Al Haram, për shkak të arsyeve të panjohura.

About Afrim Tepelena

Leave a Reply