Profeti Alejhi Selam I Ka Premtuar Xhenetin Atij Qe Ben Keto Vepra

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë një shkëputje nga youtube nga Xhamia Mbret e cila në kanalin e saj ne youtube na sjell video të ndryshme nga të cilat e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) të përfitojmë këtë herë do të dëgjojmë
Profeti alejhi selam i ka premtuar xhenetin atij qe ben keto vepra ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim

About admin