Pse RTK nuk e jep asnjë lajm për bamirsinë e Hoxhës Halil Kastrati?

Pse RTK nuk e jep asnjë lajm për bamirsinë e Hoxhës Halil Kastrati?

RTK-asnjë lajm për bëmirësinë e Halil Kastratit!
RTK-asnjë lajm për shoqatën Bereqeti që është shoqatë e Bashkësisë Islame të Kosovës, që ndihmon mijëra familje!
Por lajmi i parë në edicionin informativ të mbrëmjes!

Nuk dua të flas për rastin sepse lajmin e dimë vetëm nga një palë, por edhe sikur të jetë e vërtetë, njerëz jemi dhe mund të gabojmë, nuk arsyetohet rasti por mund të korrigjohet!

Radio Televizioni i Krishterë!

  • Hoxhë Bedri Bytyçi
administrator

Related Articles