Shpërndahen qindra tonelata ushqime për të varfërit nga “Magazina e Bamirësisë” (Video)

Shpërndahen qindra tonelata ushqime për të varfërit nga “Magazina e Bamirësisë” (Video)

“Shqiptaret per shqiptaret” ne News24 – 15 shkurt, 2019

Te udhehequr nga Sidrit Bejleri dhe Elvis Naci ndiqeni keto momente, ku u shperndanë shumë ushqime per te varferit…

Ndiqeni videon per me shume:

administrator

Related Articles