Video

Shqiptaret nepermjet Fondacionit Firdeus dhurojnë banesë të re per 4 fëmijet jetimë (Video)

Ka shprese per nenen e jetimave, ajo nuk flet dhe degjon por Elvis Naci i siguron kurimin per te mos humbur shikimin…

Nga kabina e rrezikshme elektrike në banesë të re,ndryshon përgjithmonë jeta e jetimeve në Pogradec

Ndiqeni per me shume videon:

administrator

Related Articles