Shum shpejt pritet nga Ibish Krasniqi nje ilahi 😢

Shum shpejt pritet nga Ibish Krasniqi nje  ilahi 😢

Shum shpejt pritet nga Ibish Krasniqi nje  ilahi 😢

Me një stil të veqant ilahisti Ibish Krasniqi na solli shum ilahi.  

Çdo punë nis me Bismillah. 

Syri pikon lotë. 

 Ramazani Mujë Rahmeti, 

E shum ilahi të tjera, 

Ilahisti Ibish Krasniqi tash sa ka përfundu ilahin Prindrit, 

dhe pret që shum shpejt ta publikoj në rrjetët sociale. 

Për këtë ilahi jan përkujdesur që në mënyr sa më të mir ta sjellim tek dëgjusit e ilahistit  të Ibish Krasniqi, 

Tex Xhemajl Berisha

Melodi Ibish Krasniqi

Vokal Agim Gjergjani

Ingjizim dhe miks Brothers Gjergjani

Video Studio Kompanija

Ne i urojm suksese vëllaut ton Ibish Krasniqi. 

administrator

Related Articles