Si ta dini se keni sihër në shtëpi?

Ka shumë simptome të cilat tregojnë se shtëpia ja sihër për një person apo gjithë familjen.

Ne do ti përmendim më kryesoret prej tyre:

Mosmarrëveshjet e shumta mes familjes pa arsye apo me arsye të pa kuptimta – pra për pak gjëra nervozohen mes vete
Ëndrra të këqija shumë të shpeshta;
Grisja e rrobave ose të bëra me gjak;
Gjetja e vezëve në tavan ose nëpër shtëpi
Përhapja e shumë insekteve pa arsye
Ndëgjimi i zërave, zhurmave ose sikur dikush ecë në shtëpi ose tavan
Humbja e rrobave apo gjërave në shtëpi dhe gjetja e tyre shumë më vonë
Frikësimi i fëmijëve sidomos natën ose në gjumë;
Njeriu ndjenë rehati jashtë shtëpisë kurse kur kthehet në shtëpi nuk e ndjen veten të rehatshëm
Këto ishin ndër simptomet kryesore kur shtëpija ka sihër ose është e banuar me xhin.

Hoxhë Eroll Nesimi

About admin