Si ta largoj frikën nga krijesat e padukshme Xhinët?

Si ta largoj frikën nga krijesat e padukshme Xhinët?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Si ta largoj frikën nga krijesat e padukshme Xhinët?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

About admin