Si Ta Ruajmë Jetën Bashkëshortore?

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhë Ahmed Kalaja i cili në këtë përzgjedhje do të na flet në lidhje me një temë që ka të bëj me jetën bashkëshortore me sakëtësit do të flet për mënyrën Se si ta ruajmë jetën bashkëshortëre?
Ju ftojmë të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar këto këshilla

About admin