Si të bëjmë HATME Për 30 Ditë në Ramazan

Si të bëjmë HATME Për 30 Ditë në Ramazan

Kur’ani i ka gjithësej 600 faqe, nëse pjesëtohet për 30 ditë = 20 faqe në ditë.

Nëse lexon pas çdo Namazi nga 4 faqe (5×4) = 20 faqe. Kështu e përfundon leximin e Kur’anit komplet 600 faqe brenda 30 dite.

Nëse dëshiron të lexosh 2 herë tërë Kur’anin brenda 30 dite, atëhere i shton edhe 4 faqe para çdo Namazi dhe 4 faqe pas çdo Namazi.

#Shpërndaje këtë mesazh tek të tjerët e të bëhemi së bashku pjesë e Shpërblimit.

Mirësevjen Muaji i Kur’anit “RAMAZAN” ❤

administrator

Related Articles