Të aksidentuarit në gjendje mjaft të rëndë për jetën, rritet numri i viktimave

Të aksidentuarit në gjendje mjaft të rëndë për jetën, rritet numri i viktimave

Nga aksidenti i ndodhur ditën e sotme në autostradën Shkup-Tetovë konfirmohet se numri i viktimave arriti në 10 ndërsa personat e dërguar në spitalet e Shkupit janë në jendje të rëndë për jetë, njofton InfoShqip.com

Nga urgjenca e spitalit të Shkupit njoftojnë se lëndimet e pacientëve janë në ekstremitet dhe disa prej tyre bëhen gati për të hyrë në sallën e operacionit.

administrator

Related Articles