UNE JAM ENES LIMANI, I NDERUARI SKA NEVOJ PER PREZANTIM, DUA TE JU TREGOJ NJE SEKRET QE K’TA HOXHALLAR JAN KAQ TË NGRITUR

UNE JAM ENES LIMANI, I NDERUARI SKA NEVOJ PER PREZANTIM, DUA TE JU TREGOJ NJE SEKRET QE K’TA HOXHALLAR JAN KAQ TË NGRITUR.
Ne vitin 1999 kur dolem nga lufta e fundit si shume familjen qe po e vuanin varferin dhe kushtet e kqia ekonomike edhe familja ime u gjet para kesaj sprove jashtëzakonisht të veshtire, pikerishtë ne gjith vorbullin e skamjes me kishte ardhur koha që të regjistroj fakultetin perkunder skamjes, familja arriti të ma paguante vitin e pare (Regjistrimin, konviktin, ushqimin, rrugetimin, libra etj), mirpo kur kaluam vitin e dyte aq shume u shtrenguan kushtet sa qe vendosa te largohem nga fakulteti dhe ta lë përgjithmon.
Por ndodhi mrekullia Hoxha im i sapo ardhur nga studimet kishte ndegjuar per mua per shkak te lidhjeve familjare dhe perveq stimulimit per vazhdimin e shkollimit kishte vendosur nga rroga e tij minimale te ma paguante shkollimin dhe kishte besuar se nje dite do te behem nje hoxhë kur disa vazhdonin te ishin skeptik.
Dhe deshi Allahu.xh.sh ashtu ndodhi une vazhdova dhe u bera me lejen e Allahut.xh.sh hoxhë dhe e falemderoj Allahun.xh.sh që me beri që te jem afer keti njeriu me vlera dhe dituri te larte që pak ose aspak posedojne.Mesiguri se per kete postim do te jete i hidheruar sepse gjithmon veprat e tia me te medha jan te fshehta se sa te hapura qe ne i shohim e i ndegjojme.
Vazhdoj te jem i nderuar qe sa here e takoj mahnitem me qasjen dhe diturin e tij te pakonkurenc. Lus Allahun.xh.sh qe qfardo problemi te ia zgjidh sikur ai që ma zgjidhi problemin tim Amin, mos e harroni ne duate dhe lutjet tuaja. Me nje fjal do ta permbeledhe ne mesin e shume njerzve te mire dhe te sinqerte që njoh i nderuari është i manitshëm.
Me rrespekte Enes Limani
Tash e kuptuat se veprat e fshehta i lartesojne njerëzit ne kete dhe boten tjeter.

About admin

Leave a Reply