Vogëlushi nga fshati Rrenc, Adi Skeraj, të dielën niset për Turqi, ku do t’i nënshtrohet kurimit.

Vogëlushi nga fshati Rrenc, Adi Skeraj, të dielën niset për Turqi, ku do t’i nënshtrohet kurimt.

Adi ishte identifikuar me nje semundje ku sherimi i saj duhet të behet jashte vendit dhe se për ketë sherim i ështe kerkuar shume prej 18 mijë eurosh shume kjo e pa perballueshme për familjen Skeraj. Kesaj familje I doli ne ndihme Shoqata humanitare “Globi” më perfaqsus per komunen e dragashit Elmaz Misini.
Me populli e treves se Opojes dhe Gores ku filluan aksionin e grumbullimit të mjeteve nga qytetaret e Komunes së Dragashit dhe tubuan shumen prej 11 mijë euro në kete aksion u kyq edhe z. Halil Kastrati I cili na dul ne ndim per te arritur shumen 18 mijë euro
Pasi qe shuma e kërkuar për këtë qëllim është tubuar dhe bileta është gati për vogëlushin, i cili neser udheton për Turqi.
Lajmi i mirë është bërë i ditur nga kontribuesit duke i falënderuar të gjithë ata që kanë ndihmuar në këtë aksion humanitar.

About admin

Leave a Reply