Ylber Aliu Sërisht vjen me ilahi të re..!

Ylber Aliu Sërisht vjen me ilahi të re..!

Ylber Aliu Sërisht vjen me ilahi të re

Muzicjenti i mirnjohur Ylber Aliu Pasi që mbaroj trajtimet në Turki dhe tani pas operimit Elhamdulilah ësht shum mirë, me shëndet .
Ai me një herë ka fillu me projektin e ti më të ri për, Muajin e shejtë të Ramazanit.
në Ilahijë përshkrun begatin e Syfyrit,vlerën e Ramazanit, si dhe të Namazit.
Ai për Radio Perendimin potencoj se ësht gati për ta përfunduar këtë ilahi si dhe në fillim të Ramazanit do të Publikohet në rrjetët sociale.
Ne i urojm pun të mbar Vellaut tonë, dhe me knaqësi e presim projektin e ti.

administrator

Related Articles