Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut

Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut

Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut

zemra

Pihet vaji i farës së zezë me çdo lloj lëngu të ngrohtë [si çaj, qumësht etj] sepse shkrin yndyrat dhe zgjeron damarët. Kjo mënyrë këshillohet pas buke sa herë që ka ngushtim në damarët e gjakut.

administrator

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.