• February 22, 2020
  • Last Update May 29, 2019 7:42 pm

Artikuj

  • Artikuj
  • Tema Islame
  • Pyetje dhe Përgjigje
  • Hadithe

KUJDES NGA VJEDHËSIT E RAMAZANIT!!

1.Televizioni: Ky është vjedhës i rrezikshëm. Në të ka emisione, dhe programe, dhe seriale, që ta prishin agjërimin apo t’i pakësojnë shpërblimet! 2. Tregjet dhe

Pastërtia dhe abdesi i të sëmurit

Kjo është një temë e shkurtër rreth pastërtisë dhe namazit të sëmurit, e mbështetur në argumentet e Kuranit dhe Sunetit. 1. I sëmuri duhet të